• facebook
  • tiktok (2)
  • linkedin

Chengdu Yiwei New Energy Automobile Co., Ltd.

nybanner

YIWEI Ta'avale Malosi Fou |O le 2023 Strategic Seminar na faia ma le mamalu i Chengdu

talafou1

O Tesema 3 ma 4, 2022, le 2023 semina fuafuaga a Chengdu Yiwei New Energy Automobile Co., Ltd. na faia ma le mamalu i le potu fono a le Pule Sili Holiday Hotel i Pujiang County, Chengdu.E silia ma le 40 tagata mai le au ta'ita'i a le kamupani, pulega ogatotonu ma ivi pito i tua na auai i lea fonotaga.

I le 9:00 am i le aso 3 o Tesema, na saunoa ai Li Hongpeng, pule sili o Chengdu Yiwei New Energy Automobile Co., Ltd. se lauga e amata ai le konafesi.Muamua lava, na faaalia e Li lona agaga faafetai i tagata uma mo a latou galuega mamafa talu mai le 2022. Ona ia faailoa mai lea: i tausaga uma e faia ai se fonotaga faʻapitoa fuafuaga fuafuaga faʻatalanoaga talu ona faavaeina le kamupani, lea e faʻapipiʻi taua tele i le fonotaga faaletausaga, naʻo le taimi o le o lo'o fa'atino lelei fuafuaga fa'ata'atia, o le a manino le fa'atonuga o galuega i le tausaga atoa, ma o le isi laasaga o le fa'atinoga.Ou te faʻamoemoe i le isi lua aso, o le a mafai ona e tautala saoloto ma moomoo ia manuia atoatoa le fonotaga!

Na sosoo ai, na lipotia e le Sui Pule o Yuan Feng sini o maketi ma fuafuaga mo le 2023 e fai ma sui o le maketi maketi.Na lipotia e le Inisinia Sili Xia Fugen le fuafuaga o oloa i lena aoauli mo le 2023 e fai ma sui o le matagaluega tekinolosi.

I le afiafi o le 3rd, i lalo o le taʻitaʻiga a Jiang Genghua, na lipotia ai e le Production Quality Center le galuega fuafuaina i le gaosiga, tulaga lelei, tekinolosi, faʻasalalauga faʻasalalauga, faʻatau ma Suizhou fale gaosimea i le 2023.

Ona sosoo ai lea ma lipoti a matagaluega taitasi a latou galuega, ma sa talanoaina ma le naunautai tagata auai ma faia fesootaiga loloto ma faauluuluga o matagaluega.O le fonotaga faʻataʻitaʻi i le aso muamua na faʻamaeʻa, ae foliga mai ua tumu tagata uma i le naunautai.Na fa'atautaia e le Matagaluega o Pulega Aoao se pa'uu'u ma afi afi matagofie e fa'ai'u ai le aso muamua o le fonotaga.

I le taeao o le aso lona lua o le fonotaga, Wang Xiaolei e fai ma sui o le Matagaluega o Faatauga, Wang Junyuan e fai ma sui o le matagaluega o galuega, ma Fang Caoxia e fai ma sui o le Matagaluega o Pulega Aoao, lipotia le galuega fuafuaina o vaega taitasi i le 2023. .Sa mafanafana le siosiomaga i le taimi atoa o le fonotaga, fetufaa'i manatu ma faia ni fautuaga mo le mafuaaga masani ma sini.

O le 2023 semina faʻataʻitaʻiga a Chengdu Yiwei New Energy Automobile Co., Ltd. na faʻamaeʻaina ma le manuia i le 12 i le taeao i le aso 4.E le gata o se fonotaga mo fefaʻatauaʻiga ma aʻoaʻoga, ae o se fonotaga faʻapolokalame e ave i luma le taimi ua tuanaʻi ma faʻafeiloaʻi le lumanaʻi ma tulimatai atu i le matagofie o le 2023. Sa matua manuia le fonotaga, matou te talitonu i le taumafaiga soofaatasi a tagata uma, Yiwei fou. pisinisi malosi o le a mautinoa lava e ausia se tulaga maualuga i le lumanaʻi.

I le fa'ai'uga, na potopoto fa'atasi tagata uma mo se ata fa'atasi.

 

Faafesootai matou:

yanjing@1vtruck.com +(86)13921093681

duanqianyun@1vtruck.com +(86)13060058315

liyan@1vtruck.com +(86)18200390258


Taimi meli: Apr-12-2023