• facebook
  • tiktok (2)
  • linkedin

Chengdu Yiwei New Energy Automobile Co., Ltd.

nybanner

O le ta'avale a le YIWEI o lo'o fa'atino e Puipuia Ta'aloga lona 31 a le FISU a le Iunivesite a le Lalolagi

Ina ia mafai ona maua se siosiomaga lanumeamata ma sili atu le ola i le taimi o le 31st Summer FISU World University Games na faia i Chengdu ma faʻaalia ai le ata fou o le gaosiga o taavale faʻapisinisi fou malosi a Chengdu, YIWEI New Energy Vehicle o le a faʻavaeina se "Universiade Vehicle Guarantee Team" e tuʻuina atu. 'au'aunaga tau ta'avale uma ma le lagolago mo kamupani tumama si'osi'omaga i le taimi o le fa'alavelave, e saofagā i le fa'amanuiaina o le talimalo a le FISU World University Games.

Ta'aloga a le Iunivesite a le FISU FISU World University Ta'aloga1 FISU World University Games2 FISU World University Ta'aloga3 FISU World University Ta'aloga4 FISU World University Ta'aloga5
O le faʻavaeina o le "Universiade Vehicle Guarantee Team" e le YIWEI New Energy Vehicle o se laasaga taua i le faʻamautinoaina o se faʻaogaina lelei ma le lelei o felauaiga i le taimi o le mea na tupu.O le vaega sa nafa ma le tuuina atu o le auaunaga tau taavale ma le lagolago mo kamupani tumama siosiomaga ina ia mautinoa o lo o tumau pea le mama ma mama le aai i le taimi atoa o le faamoemoe.O le manuia o lenei faʻamoemoe na faʻaalia i manatu faaalia na maua mai i le au faʻalapotopotoga faʻapitoa ma tagata na auai, oe na faʻafetai i taumafaiga a le YIWEI i le tuʻuina atu o se auaunaga felauaiga faʻalagolago ma le siosiomaga.

FISU World University Ta'aloga1

FISU World University Games2

FISU World University Ta'aloga3

FISU World University Ta'aloga4

FISU World University Ta'aloga5
O lenei mea na tupu e le gata ina lagolagoina le Chengdu Universiade ae o loʻo folafola mai ai foi se siosiomaga lanu meamata ma le matagofie o le ola mo le taulaga, faʻaalia se ata mama ma faʻalelei, faʻapipiʻi laau i le lalolagi atoa.
O ta'avale malosi fou a le YIWEI e fa'aogaina ai le eletise eletise, ma o latou lelei o le maualalo o le fa'aoso ma le pisapisao e mafai ona fa'aitiitia lelei ai le fa'aleagaina o le ea ma le pisapisao ma fa'aleleia atili ai le fa'amamāina o le taulaga i galuega e pei o le fa'amamāina o auala, aoina o lapisi, ma le fa'amamāina o nofoaga faitele, fa'atupuina le tele o mea. si'osi'omaga ola lelei ma soifua maloloina.
I le lumanaʻi, YIWEI New Energy Vehicle Co., Ltd. o le a faʻaaogaina le avanoa o le Universiade, faʻatautaia e tekinolosi faʻatekonolosi, ma galulue faʻatasi ma matagaluega a le malo ma faʻalapotopotoga faʻapisinisi e faʻalauteleina le atinaʻeina o le alamanuia taavale malosi fou ma faʻaalia ai taunuʻuga sili a Saina i totonu. tekinolosi lanu meamata ma le ola maualalo-carbon i le lalolagi.

Fa'aaliga tumama ma Meafaigaluega Fa'amama5

Faafesootai matou:

yanjing@1vtruck.com +(86)13921093681

duanqianyun@1vtruck.com +(86)13060058315

liyan@1vtruck.com +(86)18200390258


Taimi meli: Au-01-2023