• facebook
  • tiktok (2)
  • linkedin

Chengdu Yiwei New Energy Automobile Co., Ltd.

nybanner

Fa'amatalaga Faiga | Le Fuafuaga Atina'e lata mai a le Itumalo o Sichuan mo le Totogiina o Atina'e Fa'amatu'u

Talu ai nei, o le upega tafaʻilagi aloaia a le Sichuan Provincial People's Government na tuʻuina atu le "Development Plan for Charging Infrastructure in Sichuan Province (2024-2030)" (e taʻua o le "Fuafuaga"), lea o loʻo faʻamatalaina ai sini tau atinaʻe ma galuega autu e ono.

O le fa'ailoaina o fa'afitauli e pei o le le tutusa o le tufatufaina atu o le fa'aogaina o mea tetele ma le televave o le tuputupu a'e o ta'avale eletise i le lumana'i, o le tele o fa'atonuga o lo'o fa'atonuina i le taimi nei i Chengdu, taulaga tetele, ma nofoaga tutotonu o taulaga, fa'atasi ai ma le leai o se fa'aogaina i totonu o le tamaoaiga. nu'u atia'e ma nu'u i taulaga ma nu'u i tua.

Fa'amatalaga Faiga Fa'avae Le Fuafuaga Atina'e Fou a Sichuan Province mo le Totogiina o Atina'e Fa'amatu'u

I le vaʻavaʻai atu i faiga i le lumanaʻi, o le "Fuafuaga" o loʻo faʻatulagaina ai ni sini mataʻutia: i le faaiuga o le 2025, o loʻo faʻamoemoe le itumalo e faʻapipiʻi 860,000 nofoaga faʻapipiʻi faʻatasi ai ma le malosi faʻatatau o le 13,000 megawatts, faʻailogaina le faʻaopoopoga o le 2.7 taimi ma le 2.4 taimi faʻatusatusa i tulaga o loʻo iai nei. I le fa'ai'uga o le 2030, ua fa'amauina le fa'amoemoe i le 2.93 miliona nofoaga e fa'atumuina ai le eletise ma le malosi fa'atatau o le eletise e 29,560 megawatts, o lo'o fa'atusalia ai le si'itia o le 9.2 taimi ma le 5.55 taimi.

O le fa'atalanoaina o vaega fa'apitoa o tiga i vaega autu ma fa'ata'ita'iga, o le "Fuafuaga" o lo'o tu'uina atu ni fofo fa'atatau. Ina ia foia le "faigata i le totogiina o mea i tua ma nuu i tua," o le fuafuaga e faʻatatau i le faʻatulagaina o le fausiaina o fale tetele i tulaga faʻapitonuʻu. E oo atu i le 2025, o le a ausia e itumalo o Aba, Ganzi, ma Liangshan le "kava atoa o nofoaga e totogi ai i totonu o itumalo uma," ae o isi itulagi o le a ausia le "kava atoa i totonu o taulaga uma." O le fuafuaga o loʻo faʻatatau i le aofaʻi o 22,000 faʻapipiʻi faʻapipiʻi a le lautele ma se malosiaga faʻatulagaina o le 1.32 miliona kilowatts i nuʻu i tua i le isi itu o le itumalo.

Fa'amatalaga Faiga Fa'avae Le Fuafuaga Atina'e Fou a le Sichuan Province mo le Totogiina o Atina'e Fa'amatu'u1 Fa'amatalaga Faiga Fa'avae Le Fuafuaga Atina'e Fou a le Sichuan Province mo le Totogiina o Atina'e Fa'amatu'u2

O lo'o fa'amamafaina fo'i e le fuafuaga le fausia o se feso'ota'iga tu'uaiga i totonu o le taulaga, fa'ataunu'uina le fa'asalalauga lautele i va'aiga eseese o pakaga. O lo'o fa'atūina ai le fa'atuina o se "feso'ota'iga fa'atosina vave fa'alaua'itele" faigofie ma lelei i luga o auala i le taulaga, ma fa'alauiloa se "feso'ota'iga fa'atonu fa'atonu" fa'atasi ai ma le fa'amamafa muamua i le fa'agesegese o le fa'atonuina ma le fa'amamafa lona lua i fa'alavelave fa'afuase'i fa'atonuina i nofoaga nofoia. E fa'amalosia ai nu'u o lo'o iai tu'utu'uga e atia'e fuafuaga mo le fa'alauiloaina o fa'ata'ita'iga fa'atauga o ma'a i vaega e pei o taxis, ta'avale-ta'avale, pasi, ta'avale fa'atau, ma ta'avale faufale.

Fa'amatalaga Faiga Fa'avae Le Fuafuaga Atina'e lata mai a Sichuan Province mo le Totogiina o Atina'e Fa'amatu'u5 Fa'amatalaga Faiga Fa'avae Le Fuafuaga Atina'e Fou a le Sichuan Province mo le Totogiina o Atina'e Fa'amatu'u3

E le gata i lea, o le fuafuaga o loʻo faʻamoemoe e faʻamalieina ma faʻaleleia aseta mo le faʻaogaina o nofoaga faitele. O lo'o fa'atūina le tu'ufa'atasia o le fa'atulagaina o fale tetele ma le aofa'i o tagata tafafao maimoa mai fafo ma mana'oga e totogi. E oʻo atu i le 2025, o le a iai uma nofoaga tafafao maimoa ma faletalimalo i totonu o le itumalo o le a iai ni taʻavale eletise e faʻatatau mo le itiiti ifo i le 10% o le aofaʻi o nofoaga e paka ai taavale, faatasi ai ma le 4A ma luga atu o turisi o loʻo faʻatuina sone mo le faʻaaogaina o taavale eletise. O le fuafuaga e fa'amalosia ai le tatalaina fa'atonuina o nofoaga fa'apitoa mo tagata lautele, ma fa'amoemoe e fa'aleleia atili le fa'aogaina o le fa'aogaina o atina'e tetele.

Yiwei Ta'avale 4.5t mama eletise sprinkler delivery5 Fa'atauvaga Tomai Fa'agaio'iga Tumama Si'osi'omaga na Fa'ataunu'uina Manuia i Ta'avale Eletise yiwie7Fa'atauvaga Tomai Fa'agaio'iga Tumama Si'osi'omaga na Fa'ataunu'uina Manuia i Ta'avale Eletise yiwie7 Yiwei Ta'avale 4.5t mama eletise sprinkler delivery5

E ala i le fa'atinoina atoatoa o nei faiga fa'avae, o le fa'atonuina ma le fa'agaioiga o ta'avale mama eletise o le a fa'ataunu'uina lelei ma fa'aleleia atili. O lenei fuafuaga e fa'atatau i le fa'aleleia atili o le fa'agaioiga ma le fa'aogaina o ta'avale mama eletise i totonu o taulaga autu, e pei o nofoaga to'atele tagata, auala tetele o feoaiga, nofoaga fa'apisinisi, ma nofoaga tafafao maimoa. O le fausiaina o le faʻaogaina o aseta i totonu o taulaga ma nuʻu i tua e faʻamoemoe e le gata ina ia faʻamalieina manaʻoga faʻapitonuʻu mo taʻavale mama eletise ae faʻapea foʻi le faʻalauteleina o le atinaʻeina o auaunaga tumama i taulaga ma nuʻu i tua.

Faafesootai matou:

yanjing@1vtruck.com +(86)13921093681

duanqianyun@1vtruck.com +(86)13060058315


Taimi meli: Iul-04-2024