• facebook
  • tiktok (2)
  • linkedin

Chengdu Yiwei New Energy Automobile Co., Ltd.

nybanner

I le feagai ai ma le vevela vevela, o taʻavale fou a Yiwei mo le tumama e tumau le malulu i le taimi o le taumafanafana.

Dashu, o le lona sefululua o le la i le kalena Saina, e faailoga ai le faaiuga o le taumafanafana ma le amataga o le vaitau sili ona vevela o le tausaga. I lalo o ia vevela maualuga, o galuega tumama e feagai ma luʻitau taua, e manaʻomia uma taʻavale ma avetaʻavale e faia ni faiga e faʻamautinoa ai le lelei o le gaioiga i siosiomaga vevela.

 O pisinisi a Yiwei ua ulufale atu i le maketi a Hainan, e tu'uina atu 9T ta'avale e taofiofia le pefu eletise mama6

I le tali atu i nei tulaga, ua atiaʻe e Yiwei le faʻaogaina o tekonolosi faʻafefeteina mo lona faʻaogaina atoa o le 18 tone fou taʻavale tumama. O lenei faiga fou e tu'ufa'atasia ai le fa'amaluluina ma le ea o le ta'avale i totonu o se iunite fa'atasi. O le fa'aaogaina o se iunite fa'apipi'i tu'ufa'atasia, e fa'amautinoaina e Yiwei le fa'atonuga lelei o le fa'aeletonika afi a le ta'avale, ma'a eletise, fa'amalieina vaega e fa'aogaina otaota, ma le ea malulu o le fale.

Fa'atekonolosi fa'amama fa'atasi e fa'atumauina lelei le vevela o le fa'agaioiga mo vaega taua e pei o ma'a ma afi i taimi fa'aumiumi ma fa'agaioiga malosi, puipuia le fa'aleagaina o fa'atinoga po'o fa'aletonu ona o le vevela tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, a faʻatuputeleina le vevela o le maa, e otometi lava ona faʻateleina e le masini le saoasaoa o le ili e faʻaleleia ai le lelei o le malulu.

Fa'aaogāina o fa'ai'uga fou o ta'avale tu'ufa'atasia le fa'afoeina o le fa'avevela ma metotia1

Tausia ma Asiasiga masani

E mana'omia e aveta'avale le fa'aleleia o le tausiga o ta'avale ma asiasiga i masina vevela vevela. O le siakiina faifaipea o vaega taua e pei o maa, afi, ma faiga ea malulu e mautinoa ai o loʻo faʻaogaina lelei. E le gata i lea, o le mataʻituina o le maualuga ma le lelei o le faʻamafanafana e taua tele i le faʻatumauina o le gaioiga sili ona lelei i lalo ole vevela maualuga.

I le feagai ai ma le vevela o le vevela, o taʻavale fou a Yiwei mo le tumama e tumau le malulu i le taimi o galuega o le taumafanafana1 I le feagai ai ma le vevela vevela, o taʻavale fou a Yiwei mo le tumama e tumau le malulu i le taimi o galuega o le taumafanafana2

O le maualuga o le vevela i le taimi o le taumafanafana, aemaise lava i luga o auala televave, e mafai ona oʻo atu ai i le siʻitia o le vevela o paʻu, ma sili atu ai le paʻu o paʻu nai lo isi vaitau. A'o le'i fa'aogaina, e mana'omia le su'esu'eina o mea fa'aletonu e pei o pupu, ta'e, po'o le mamafa tele o pa'u pa'u (e le tatau ona fa'afefete pa'u tau mafanafana).

Aloese mai le vaivai o Aveta'avale

O le vevela o le tau e faʻateleina ai le ono vaivai o le avetaavale. E mana'omia le lava o le malologa ma le paleni o taimi faigaluega, e fa'aitiitia ai le ta'avale i taimi masani e momoe ai. Afai e lagona le vaivai pe le lelei, e tatau i avetaavale ona taofi i nofoaga saogalemu e malolo ai.

Fa'atauvaga Tomai Fa'agaio'iga Tumama Si'osi'omaga na fa'ataunu'uina ma le manuia i ta'avale eletise yiwie10

Fa'atumauina le Ta'amilosaga o le Ea i totonu ole Ta'avale

Fa'amalieina le fa'aogaina o le ea malulu e ala i le aloese mai le toe fa'aumiumi, tatala fa'amalama i lea taimi ma lea taimi mo le ea, ma fa'amautinoa e mana'omia le fe'avea'i fou o le ea i totonu o le ta'avale. E le gata i lea, o le fetuunaiga o le vevela o le ea malulu e fesoasoani e puipuia ai le le mautonu poʻo faʻamaʻi malulu.

I le feagai ai ma le vevela vevela, o taʻavale fou a Yiwei mo le tumama e tumau le malulu i le taimi o le taumafanafana.

Saogalemu Tinei Mu

O le maualuga o le vevela o le taumafanafana e tatau ai ona puipuia mai lamatiaga afi. Aloese mai le teuina o mea e mu e pei o le manogi, moli, po'o le paoa i totonu ole ta'avale. O mea e pei o fagu vai, matatioata faitau, tioata fa'alautele, po'o tioata fa'afefete e mafai ona taulai atu ai le susulu o le la, e tatau fo'i ona taofia i fafo o le ta'avale e puipuia ai mu.

I lalo o le suʻega faigata o le maualuga o le vevela, o taʻavale tumama a Yiwei e feoaʻi ma le le fefe i totonu o le taulaga, puipuia tulimanu uma ma la latou tautinoga i le mama. Fa'atasi ai ma tekonolosi fa'aonaponei ma ta'amilosaga fa'aletausaga o le tau mafanafana, e le gata ina fa'amautinoa e Yiwei le fa'aogaina lelei o ta'avale i si'osi'omaga maualuga-vevela ae fa'apea fo'i ona fa'aosoina le malosi malosi i le fausiaina o le tumama i taulaga ma nu'u i tua, e saofagā i se si'osi'omaga ola lelei mo tagata uma.

Lapataiga mo le Fa'aaogaina o Ta'avale Tulaga Malosi'i Fou ile Tau o Faititili3

 


Taimi meli: Iul-23-2024